www.hepsiciler.3forum.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.hepsiciler.3forum.biz

Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu

3 posters
YazarMesaj
[Viş_Ne]
!! Cemreci_Admin !!
!! Cemreci_Admin !!
[Viş_Ne]

Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu Empty
MesajKonu: Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu   Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2008 1:31 am

ad: gereksiz Smile
soyad: gereksiz Smile
deneyim:
fotoshop varmı:
kaç saat siteye girebilirsin?
hepsiyle yakınlık derecen:
fotoğraf çekimin nasıldır???
DERGİNİN 4 YÖNETİCİSİ VARDIR DERYA HEPSİCİ ADMİN ALKIM ŞEKERPARE ALKIM SAKAR VE GÜLÇİNCİ ADMİNİMİZDİR GreenCrowe ÖYKÜ ERENCİ ADMİNİMİZDİR VE BEN DORA YANİ CEMRECİ ( alkım yine ne kırdın sennn bıktım arkasnı toplamaktan ) HER NE İSE TEMİZLİK DELİSİ ADMİNDİR...
5 editör
5 fotoğrafçı
5 kalıpçı
5 haberci

editör ne iş yapar: editör dergi çıkımını yakından takip eder bunun için ekibin mail adreslerini alması gerekir... ne kadar çok editör olursa dergi o kadar düzgün çıkar. editör olmak için fotoğrafçılık kalıpçı ve haberci işlerini 4x4 lük bir biçimde yapması gerekir.ekip ile kendi aralarında haberleşme içinde işlerini sürdürürler.
fotoğrafçı ne iş yapar:fotoshopla yakından arkadaş olan fotoğrafçı hiç görülmemiş resimleri, fotomontajları dergi kapaklarını kısacası derginin bütün resimlerini kazırlar.ekip ile kendi aralarında haberleşme içinde işlerini sürdürürler.
kalıpçı: aslında bunda çerçeve işi yine ekip ile kendi aralarında haberleşme içinde işlerini sürdürürler. derginin kapağının kenarlarını dergi spirelli mi olcak yoksa karton falsan mı olcak yine kapak işleriyle yakından ilgilenir.
haberci ne iş yapar: haberci röportajları yapar, çok yeni haberleri diğer sitelerden ve dergiler gazetelerden önce bulur hemen dergiye verir. ekip ile kendi aralarında haberleşme içinde işlerini sürdürürler.

bu niteliklere sahip olmayan uğramasın. moderatör süper moderatör vewya co admin olabilir normal üye olabilir mesaj sayısı kısıtlaması yoktur.

lütfen seçilen kişiler birbirlerinin mail adreslerini eklesin lütfen
http://hepsiciler.forumtwilight.com
Cemre_LoveR
! Co-Admin !
! Co-Admin !
Cemre_LoveR

MesajKonu: Geri: Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu   Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu Icon_minitimeC.tesi Kas. 22, 2008 3:45 pm

ad: gereksiz
soyad: gereksiz
deneyim:3 photofiltreci seçildim resim editörlüklerii saymazsam
fotoshop varmı:var
kaç saat siteye girebilirsin?bilmm
hepsiyle yakınlık derecen:yok
fotoğraf çekimin nasıldır???iyi
http://gruphepsifanbiz.yetkinforum.org
[Viş_Ne]
!! Cemreci_Admin !!
!! Cemreci_Admin !!
[Viş_Ne]

MesajKonu: Geri: Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu   Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 9:35 pm

ad: gereksiz
soyad: gereksiz
deneyim:3 photofiltreci seçildim resim editörlüklerii saymazsam
fotoshop varmı:var
kaç saat siteye girebilirsin?bilmm
hepsiyle yakınlık derecen:yok
fotoğraf çekimin nasıldır???iyi

fhotoshop dediğin filitreyse girmiyo (öykü atlama hemen) ben yeterli buldum adminler özele başlık açıcam diğer adminlerimizde beğenirse olur...
http://hepsiciler.forumtwilight.com
GreenCrowe
Admin ve Phofiltre Uzmanı
Admin ve Phofiltre Uzmanı
GreenCrowe

MesajKonu: Geri: Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu   Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 5:17 pm

Sen dememişmiydin "ayy şuna bak filtreciyi ebem bile olur önemli olan fooshop "diye

Dergi için editör bilmemne seçimleri anladınız siz onu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-