| www.hepsiciler.3forum.biz Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin |
|
| En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
*{ŞekerPare-Alkım}* !! Gülçinci_Admin !!
Mesaj Sayısı : 138 Location : Gossip Girl~Blair~Nate Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı Paz Ekim 19, 2008 12:01 am | |
| Arkadaşlar herkes en sevdiği şarkıcıyı,oyuncuyu,şarkıyı,filmi,diziyi,tv kanalı yazsın {Merakkk} En sevdiğim Şarkıcı:Hepsi,Pinhani,Tokio Hotel Oyuncu:Leighton Meester(gossip girl),İbrahim Kendirci,Yasemin Ergene,İpek Karaman... Şarkı:Let the music play,step up,now or ever,aşk-ı virane,gözler anlatır,gossip girl dizi müziği,organik Film:Çılgın Dersane Kampta,Çılgın Dersane 1,Titanic,Harry Potter(hepsini),Charlie'nin Melekleri(çok eskidir ama yinede çok severim) Dizi:Kavak Yelleri,Doktorlar,Kız Takımı,Gossip Girl,Prison Break(arada),Family Guy(çizgi film türü ama dizi),The Simpsons(çizgi film türü ama dizi),Heroes(tekrar) Tv Kanalı:Cnbc-e,kanal d(kavak yelleri) Birden Fazla Olabilir...! | |
| | | [Viş_Ne] !! Cemreci_Admin !!
Mesaj Sayısı : 457 Location : Adım Dora Esin Usta isteyen böyle de söyleyebilir Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı Salı Kas. 11, 2008 7:41 pm | |
| En sevdiğim Şarkıcı:Hepsi,Pinhani Oyuncu:Blake Lively(gossip girl),İbrahim Kendirci,Yasemin Ergene,Dağhan Külegeç,Beren Saat,Pelin Karahan,Ceren Moray... Şarkı:Let the music play,kalpsizsin,aşk-ı virane,cambaz,gossip girl dizi müziği,organik, korkarak yaşıyorsan, ben şarkımı söylerken Film:Çılgın Dersane Kampta,Çılgın Dersane 1,Titanic,Harry Potter(hepsini),Charlie'nin Melekleri(bayılırım manyak bişi) G.O.R.A, Melekler Şehri... Dizi:Kavak Yelleri,Doktorlar,,Gossip Girl(fragmanlar falan gördük biras izliyces bu gün),The Simpsons(çizgi film türü ama dizi),Avrupa Yakası, Benim Annem Bir melek.... Tv Kanalı:Cnbc-e, show, kanal d (kavak yelleri için), atv(dinci falan ama dizileri güzel siyasete girmeyelim daha fazla) | |
| | | GreenCrowe Admin ve Phofiltre Uzmanı
Mesaj Sayısı : 309 Location : Benim Tatlı Sünger Bobum-----> Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı Çarş. Kas. 19, 2008 5:05 pm | |
| şarkıcı:Hepsi ve CeZa oyuncu:İbrahim kENDirci ,şarkı:Ceza-Fark Var ,film:Hancock ve Harry Potter Zümrüdüanka yoldaşlığı ,dizi:Gossip Girl Avrupa Y. ,tv kanalı:Atv Kanal d Show | |
| | | *{ŞekerPare-Alkım}* !! Gülçinci_Admin !!
Mesaj Sayısı : 138 Location : Gossip Girl~Blair~Nate Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı C.tesi Kas. 29, 2008 12:01 am | |
| öykü özetlemiş | |
| | | | En sevdiğin sarkıcı,oyuncu,şarkı,film,dizi,tv kanalı | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|