Allah senin belanı versin sana küfür edicem ama yasak benden başka kimse etmesin.Üstteki öküz müsün sen yaa ayı manda s...................aq......................... o............................ f.........................a................................s..............................s...................................ta..............................................uy...................................................... yuh be oha çüş lan sen kim oluyosun da kilitliyosun burayı kim oluyosun da yaptığım o güzel sitemi iğrenç yaratık kötü ve bambaşka aptal bi siteye çaviriyosun sen kendini ne sanıyosun aptal mısın o eski sitemi geri istiyorum bennn öküz müsün yaa ayıı salak mall bu mesajı biri düzetsin biri küfürleri silsin ben onun da ağzına ediyo muyum etmiyo muyumm lan çabuk öbür sitemi geri ver çabuk bu siteyi eski haline çevir yoksa seni benn!................................. napıcağımı biliyorum.Ayı çabuk dediğimi yapp!arkadaşlarım şait sana olan bütün sinirimi onlardan çıkardım ama sonunda patladım AYI ÖKÜX!! çabuk sitemi düzelt çabukk!ve sakın cevap verme!dediğimi yapmazsan bak ben o bilgisayarına ne yapıyorumm. bu kızgınlık ifadesi bile sinirimi gösteremiyoo!öküzz çabuk düzelt!